Czcionka:

A+
A-

Kontrast:

Menu stołówki

Jadłospis

MENU OBIADOWE

 od 24.02.2020 r.  *  do 28.02.2020 r.

 24.02.2020 r. PONIEDZIAŁEK:

 

Zupa:

  • Rosół z makaronem (drób, marchew, pietruszka korzeń i nać, seler korzeń, cebula, por, makaron)

II Danie:

  • Naleśniki z dżemem ( mąka, mleko, jaja, cukier, dżem)
  • Kompot

 

25.02.2020 r. WTOREK:

 

Zupa:

  • Koperkowa z ryżem (drób, marchew, pietruszka korzeń, seler korzeń, cebula, por, ryż, koper)

II Danie:

  • Nuggetsy drobiowe (pierś z kurczaka, przyprawy, jaja, bułka tarta)
  • Puree ziemniaczane (ziemniaki, jogurt naturalny, masło)
  • Surówka (kapusta świeża, ogórek korniszony, papryka, sos vinegrette)
  • Kompot

26.02.2020 r. ŚRODA:

 

Zupa:

  • Krupnik (drób, marchew, pietruszka korzeń i nać, seler korzeń, cebula, ziemniaki, kasza jęczmienna)

II Danie:

  • Kopytka z sosem jogurtowym (mąka pszenna, mąka ziemniaczana, ziemniaki, jaja, jogurt naturalny)
  • Kompot

27.02.2020 r. CZWARTEK:

Zupa:

  • Barszcz zabielany (drób, marchew, pietruszka korzeń, seler korzeń, cebula, por, ziemniaki, buraki, śmietana)

II Danie:

  • Gulasz z kaszą pęczak (mięso wieprzowe, mąka, cebula, marchew, przyprawy, kasza pęczak)
  • Surówka (ogórek korniszony)
  • Kompot

28.02.2020 r. PIĄTEK:

Zupa:

  • Ogórkowa (drób, marchew, pietruszka korzeń, seler korzeń, cebula, ogórek kiszony, śmietana)

II Danie:

  • Filety rybne (ryba, jaja, bułka tarta)
  • Puree ziemniaczane (ziemniaki, jogurt naturalny,masło)
  • Surówka (marchew)
  • Kompot

 

 

 

 

 

 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2020-02-23 21:17:49
Ilość wyświetleń: 359

Konkursy

Zgłoś się do konkursu szkolnego! Nabór trwa jeszcze kilka dni!
Zobacz

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Zobacz

Kalendarz

Z życia klas

Klasy - przejdź na stronę swojej klasy
Zobacz
Bądź z nami
aktualności i informacje
Twój Boks
Dowolna informacja
Przykładowy button